Wij zijn Justice

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam bieden wij ruim 25 jaar onze expertise aan voor een divers klantenbestand in binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf, waarbij onze bedrijfsprocessen ondersteund worden door 'state of the art' credit management software Via een geïntegreerd webportaal kunt u onze processen 24/7 realtime volgen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, het overnemen van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bezoeken van debiteuren, gerechtelijke procedures, conservatoire beslaglegging, faillissementsaanvragen, procesfinanciering, huurvorderingen, incasso buitenland t/m het inschakelen van een deurwaarder voor het doen opleggen van executiemaatregelen.

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor ZZP'ers, het MKB, het grootbedrijf, multinationals alsook particulieren de voorkeurspartner voor het incasseringen van vorderingen. Voor partijen die opzien tegen de kosten van een gerechtelijke procedure bieden wij de mogelijk aan van Justice Procesfinanciering'. U krijgt hiermee uw recht bij de rechtbank zonder zelf te investeren. Wilt u persoonlijk advies of aanvullende informatie over onze diensten, reserveer dan een tijdstip. 

Bedrijfshistorie

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verwerkt ons team voor een divers klantenbestand vorderingen in  binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) en persoonlijk advies staan garant voor optimale communicatie. Wij ondersteunen organisaties met flexibele credit management oplossingen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, uitbesteding van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bodemprocedures, conservatoire beslaglegging, een faillissementsaanvraag van uw debiteur t/m het doen opleggen van executiemaatregelen. Wilt u zonder risico op basis van No Cure No Pay uw vordering ter incasso overdragen, dan bent u binnen 1 minuut geregistreerd. . Wilt u eerst uw zaak bespreken, plan dan een kosteloos consult met een specialist. 

Uw voordelen

Ruim 25 jaar kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Onze aanpak kan het beste worden beschreven als no-nonsense met een 100% focus op resultaat. Wat kunt u verwachten?

Korte en effectieve procedures bij B2B incasso en hoge particuliere vorderingen.
Ruim 25 jaar de hoogste slagingspercentages.
Geen jaarlijkse kosten, geen exclusiviteitbedingen, geen abonnementskosten, geen dossierkosten.
Persoonlijke betrokkenheid en juridisch advies.
Zeer aantrekkelijke No Cure No Pay condities, ook voor betwiste vorderingen.
Zekerheid financiële afwikkeling via de rekening van Stichting Beheer Derdengelden Justice.
Unieke mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering.
Toegang tot Infocenter, een geavanceerd klantenportaal waarmee u 24/7 online toegang heeft tot uw dossier(s).

Een content heading

Waarom zou ik mijn vordering(en) aan Justice overdragen? Wij zijn een ervaren incassopartner met een hoge succesrate. Meer dan 25 jaar incasseren wij vorderingen in binnen- en buitenland. Daarbij streven wij naar een excellente dienstverlening om onze bestaande en nieuwe klanten op lange termijn aan ons te binden. Wij zijn het enige incassobureau in Nederland met 100% kwaliteits- en betaalgarantie.

Een effectieve procedure en snelle aanpak leiden tot optimale resultaten

 • Sinds 1989 No Cure No Pay incassospecialist.
 • Ook incassobureau voor particuliere vorderingen.
 • Incasso in zowel binnen- en buitenland.
 • Een kosteloos advies m.b.t. de incasseringskans.
 • Bij alle zakelijke vorderingen alsook vorderingen waarmee een substantieel bedrag is gemoeid, streven wij ernaar binnen 14 dagen het te vorderen bedrag te incasseren of tot betaalafspraken te komen.
 • Bij elke B2B incasso doen wij een verhaalsonderzoek. De kosten komen voor onze rekening.
 • Bij onbetwiste vorderingen worden meestal de hoofdsom, rente en incassokosten betaald
 • Bij lage vorderingen de zekerheid van een korte, krachtige en succesvolle procedure.
 • Bij spoedeisende opdrachten zeer snel conservatoir beslag.
 • Strategie faillissementsaanvrage om wanbetalers tot betaling te dwingen.
 • Gestructureerde incasso van bulkvorderingen met geavanceerde credit management software.
 • Wij behandelen ook losse en éénmalige opdrachten.

Effectieve communicatie en rapportages bij incassobureau Rotterdam

 • Een professioneel incassoteam dat rekening houdt met uw commerciële belangen.
 • Snelheid van handelen door ervaren incassospecialisten.
 • 24/7 online toegang tot uw beveiligde klantenportaal.
 • Een efficiënte en tijdsbesparende communicatiemethode via uw portaal.
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Zekerheid en kwaliteit van incassobureau Rotterdam

 • Ervaren professionals met jarenlange ervaring in incassozaken en gerechtelijke procedures.
 • Zeer hoge incassoscores door ruim 25 jaar kennis en ervaring.
 • Unieke mogelijkheid van procesfinanciering voor ondernemingen in het MKB, lees verder...
 • Dagelijks doorstorten van ontvangen bedragen op de derdenrekening.
 • Bij betalingsregelingen tussentijdse afdrachten.
 • De zekerheid van Stichting Derdengelden Justice. Debiteuren doen betalingen op een bankrekening onder beheer van de stichting.
 • Specialisme in B2B incasso en complexe vorderingen.
 • Geen betaalde abonnementsverplichting.
 • Duidelijkheid in tariefstelling. Indien er geen afwijkende afspraken worden gemaakt, zijn de tarieven van toepassing zoals vermeld op de website www.justice.nl

Ruim 25 jaar kennis en ervaring in de financiële dienstverlening zorgt voor een uniek specialisme van Justice, incassobureau Rotterdam; het succesvol incasseren van nationale en internationale vorderingen. Incassobureau Justice in Rotterdam heeft een no-nonsense aanpak met een sterke klantgerichte benadering.
 

Bekijk onze incasso diensten

Meer over Justice incassobureau

Waarom Justice?

Wij zijn ruim 25 jaar een kennisbedrijf. Onze specialisatie is het incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland, het voeren van gerechtelijke procedures, procesfinanciering, huurvorderingen het kopen van vorderingen en het bemiddelen bij handelsgeschillen om daarmee hoge gerechtelijke kosten te besparen. Onze ruime expertise leidt tot de hoogste slagingspercentages. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende (rechts) middelen die moeten leiden naar betaling, zoals een verhaalsonderzoek, minnelijke regeling, bodemprocedure, conservatoire beslaglegging, faillissementsaanvraag, het doen opleggen van executiemaatregelen. Elke zaak is anders. Per zaak bepalen wij de methodiek. Wij laten ons aanbod graag door u toetsen. Vergelijk ons aanbod met anderen

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening. Op basis van deze heldere visie incasseren wij vorderingen voor ZZP-ers, het MKB, het grootbedrijf, multinationals en particulieren. Wij staan ook u graag bij met uw vordering in Europa, Azië, Oceanië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Lees verder 'Incasso buitenland B2B'. Door angst te worden geconfronteerd met hoge juridische kosten laten ZZP-ers en ondernemers in het MKB vorderingen liggen. Juist voor deze ondernemers hebben wij een unieke dienst om toch uw recht te krijgen bij de rechtbank. Lees verder over Justice Procesfinanciering.

Mijn particuliere huurder/klant betaalt niet! Wat kan ik doen?

Bij vorderingen op consumenten geldt de Wet Incassokosten (WIK). Om aanspraak te maken op incassokosten, adviseren wij u een laatste aanmaning te sturen volgens de Wet Incassokosten (WIK).