Icon Homepage 1

Incasso Nederland

Een succesvol concept dat leidt tot de allerhoogste slagingspercentages. Uw debiteur betaalt de kosten.

Icon Homepage 3

Incasso buitenland B2B

Uw incassopartner voor vorderingen in Europa, Azië, Oceanië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Icon Homepage 2

Huurvordering

Incasseren onbetaalde huur, ontbinding huurovereenkomst, uitzetting huurder.

Waarom justice 2
  • Ruim 25 jaar incasso expertise
  • One-stop-shop: (proces) juristen civiel recht, incassospecialisten, advocaten en gerechtsdeurwaarders
  • Hoogste slagingspercentages van Nederland
  • Specialisatie ZZP, Grootbedrijf, MKB, en particuliere vorderingen
  • No Cure No Pay, ook voor betwiste vorderingen
  • Wij vorderen de hoofdsom, rente en incassokosten. Betaalde rente komt u toe
Icon Homepage 4

Procesfinanciering

Uw recht halen zonder financieel risico.

Icon Homepage 6

Vordering verkopen

Direct geld op uw rekening. Laat ons uw vordering beoordelen.

Icon Homepage 5

Deurwaarder inschakelen

Ook voor het executeren van een vonnis bent u bij ons aan het juiste adres.

Incassoprocedure

Heeft u met uw bedrijf te maken met debiteuren die niet tot betaling overgaan? Helaas heeft iedere ondernemer hier wel eens mee te maken. Een onbetaalde rekening is buitengewoon vervelend. Want hoe zorgt u ervoor dat de factuur alsnog betaald wordt? De liquiditeit van uw bedrijf komt in gevaar als er rekeningen niet betaald worden. Draag uw zaak over op basis van No Cure No Pay en laat Advies- en Incassobureau Justice een incassoprocedure uitvoeren. U loopt geen risico, omdat u ons geen incassokosten verschuldigd bent als wij onverhoopt niet kunnen incasseren. Meestal hebben wij wel succes en zorgen ervoor dat binnen 14 dagen alsnog tot betaling wordt overgegaan, of dat er sluitende betaalafspraken worden gemaakt. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, omdat uw debiteur die niet meewerkt aan een snelle afhandeling dan volgen andere stappen, zoals conservatoir beslag, faillissementsaanvraag en verdere gerechtelijke stappen waarin uw debiteur wordt gedagvaard

Met Advies- en Incassobureau Justice een incassoprocedure starten

Ons bureau heeft ruim 25 jaar ervaring met het incasseren van openstaande vorderingen. Dit doen we bij voorkeur op een minnelijke wijze via een buitengerechtelijke procedure. We hebben hiervoor onze eigen succesvolle methodiek ontwikkeld waar een professioneel incassoteam dagelijks mee bezig.

Zo hoeft u geen angst hebben voor onverwachte kosten. Wij werken niet op basis van het aan uw zaak besteedde aantal uren. Wij hanteren vaste tarieven waarbij er te allen tijde naar wordt gestreefd de kosten te verhalen op een debiteur. Wilt u dit verder toegelicht hebben, of direct ons incassobureau inschakelen als ZZP ondernemer? Neem dan direct contact met ons op. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek spreken leggen wij onze werkwijze graag uit. Indien gewenst spreken wij direct uw openstaande incasso door en beoordelen uw vordering op (1) de juridische haalbaarheid, (2) eventuele procesrisico’s en (3) de financiële positie van uw debiteur.

Wilt u hierbij in het geheel geen financieel risico lopen? Dan kunt u kiezen voor procesfinanciering. Procesfinanciering is bij ons al mogelijk bij vorderingen/claims vanaf € 5.000,00. Ondernemers in het MKB boeken vorderingen af, omdat wordt opgezien tegen alle kosten die een gerechtelijke procedure met zich meebrengt. Wij nemen ook deze business-to-business (B2B) vorderingen in behandeling! Het risico dat er niets wordt betaald, komt volledig voor onze rekening. Wij betalen het griffierecht, deurwaarderskosten en nemen de juridische kosten voor onze rekening. Pas bij succes (lees: betaling) hebben wij recht op een vergoeding.

We vertellen u hier graag meer over, aarzel niet om contact met ons op te nemen of boek een gratis consultgesprek

Draag uw zaak over

Succesvol concept naar betalen

Wat+te+doen+bij+wanbetaler+defi grtxt

Wat kan ik doen om mijn openstaande factuur/vordering te innen?

Een procedure tot incasso opstarten

Advies- en Incassobureau Justice is een incassobureau met een geheel eigen ontwikkelde methodiek die leidt tot de hoogste incassoscores. Zo kunt u het verloop van uw vordering eenvoudig volgen via ons online klantenportaal. Voor vragen en/of overleg staan we altijd klaar, ook buiten reguliere kantooruren. Ons motto zit onze bedrijfsnaam. Wij gaan voor gerechtigheid, omdat u recht heeft op betaling van uw onbetaalde factu(u)r(en). Wij zorgen ervoor dat dit op correcte wijze plaatsvindt.

Neem contact op

Icon Homepage 1

Consumentenvordering?

Ontvang gratis per mail de voorbeeldbrief Wet Incassokosten (WIK).

Q a

Vrijblijvend onze visie

Leg uw zaak aan ons voor. Binnen één werkdag ontvangt u onze reactie.

Icon Homepage 5

Vordering indienen

Wij verrassen u graag met de hoogste slagingspercentages van Nederland.

Betaling+ontvangen

Bedrag wordt bijgeschreven

Uw vordering is betaald. Wij zijn u graag van dienst geweest!