Over Incassobureau Justice

Wij zijn hét incassobureau in Rotterdam. Ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Waarom zou ook u uw vordering aan ons overdragen? Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software van CONCENT. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) maakt hier onderdeel van uit. Elke opdracht is voor ons maatwerk. Wilt u een kosteloos advies of meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.  

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor meer dan 2000 opdrachtgevers de voorkeurspartner om financiële vorderingen aan uit te besteden. Laat ons bewijzen dat ook u een juiste keuze maakt voor ons als uw partner voor het incasseren van uw vordering(en).

- Albert Meijer, Directeur -

Bekijk onze diensten

Bedrijfshistorie

Wij zijn sinds 1989 gespecialiseerd in het succesvol incasseren van vorderingen. Deze ruim 25 jaar expertise zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren. 

In het pre-internettijdperk werkten wij vooral waar onze ‘roots’ liggen. De Groot-Rotterdamse regio maakte gebruik van onze incasso diensten Rotterdam en omgeving. Door de jaren heen heeft zich dit uitgebreid tot een dienstverlening aan klanten door heel Nederland en in het buitenland. 

Lees meer

Uw voordelen

Ruim 25 jaar kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Onze aanpak kan het beste worden beschreven als no-nonsense met een 100% focus op resultaat. Wat kunt u verwachten?

  • korte en effectieve B2B incasso, alsook bij hoge vorderingen op particulieren.
  • bewezen en effectieve incassoprocedures bij B2C incasso.
  • zeer aantrekkelijke No Cure No Pay voorwaarden die ook gelden bij betwiste vorderingen.
  • persoonlijke betrokkenheid en juridische advies
  • behoud van een goede relatie met uw klant
  • zekerheid betalingen via de rekening van Stichting Beheer Derdengelden Justice.
  • unieke mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering. Lees verder...
  • toegang tot Infocenter, ons klantenportaal waarmee u 24/7 realtime toegang heeft tot uw dossier(s).
Bekijk al uw voordelen

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven