Sluit navigatie

Over Incassobureau Justice

Wij zijn hét incassobureau in Rotterdam. Ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Waarom zou ook u uw vordering aan ons overdragen? Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door geavanceerde Credit Management Software van CONCENT. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) maakt hier onderdeel van uit. Onze incassospecialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor al uw incassozaken.

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor meer dan 2000 opdrachtgevers de voorkeurspartner om financiële vorderingen aan uit te besteden. Laat ons bewijzen dat u een juiste keuze maakt voor ons als uw partner voor het incasseren van uw vordering(en).

- Albert Meijer, Directeur -

Bekijk onze diensten

Bedrijfshistorie

Wij zijn sinds 1989 gespecialiseerd in het succesvol incasseren van vorderingen. Deze ruim 25 jaar expertise zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren. 

In het pre-internettijdperk werkten wij vooral waar onze ‘roots’ liggen. De Groot-Rotterdamse regio maakte gebruik van onze incasso diensten Rotterdam en omgeving. Door de jaren heen heeft zich dit uitgebreid tot een dienstverlening aan klanten door heel Nederland en in het buitenland. 

Lees meer

Uw voordelen

Incassobureau Justice is uniek. Ruim 25 kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van nationale en internationale vorderingen. Incassobureau Justice in Rotterdam heeft een no-nonsense aanpak met een sterke klantgerichte benadering.

Bij ons staat het belang van een klant centraal. Wij houden rekening met je belangen.

  • 100% transparant
  • bewezen en effectieve incassoprocedures
  • No Cure No Pay
  • persoonlijke betrokkenheid en advies
  • behoud van een goede relatie met uw klant
  • iedere werkdag doorstorten van de op de derdenrekening ontvangen bedragen
  • mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering
  • Via een klantenportaal 24/7 realtime inzage in uw dossier(s)
Bekijk al uw voordelen
Scroll naar boven