Wij zijn Justice

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam bieden wij als kennisbedrijf ruim 25 jaar onze expertise aan voor een divers klantenbestand in binnen- en buitenland. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door 'state of the art' credit management software en een geïntegreerd webportaal waarmee u onze processen 24/7 realtime kunt volgen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, het overnemen van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bezoeken van debiteuren, gerechtelijke procedures, conservatoire beslaglegging, faillissementsaanvragen, procesfinanciering, huurvorderingen, incasso buitenland t/m het inschakelen van een deurwaarder voor het doen opleggen van executiemaatregelen. Wilt u eerst een kosteloos advies, neem dan contact met ons op of reserveer een kosteloos telefonisch consult.

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor ZZP'ers, het MKB, het grootbedrijf, multinationals alsook particulieren de voorkeurspartner voor het incasseringen van vorderingen. Voor partijen die opzien tegen de kosten van een gerechtelijke procedure bieden wij de mogelijk aan van Justice Procesfinanciering'. U krijgt hiermee uw recht bij de rechtbank zonder zelf te investeren.

Meer hierover weten? Boek een afspraak

Bedrijfshistorie

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verwerkt ons Justice team voor een divers klantenbestand vorderingen in  binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) in combinatie met persoonlijk advies voorziet in optimale communicatie. Wij ondersteunen organisaties met flexibele credit management oplossingen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, het overnemen van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bodemprocedures, conservatoire beslaglegging, direct een faillissementsaanvraag t/m het doen opleggen van executiemaatregelen. In bijzondere gevallen maken we gebruik van een detectivebureau. Elke opdracht is voor ons maatwerk. Wilt u op basis van No Cure No Pay uw vordering ter incasso overdragen, dan bent u binnen 1 minuut geregistreerd. Elke zaak is anders. Per zaak bepalen wij de aanpak met de hoogste kans op succes. Wilt u eerst een kosteloos advies over uw vordering, neem dan contact met ons op. 


Plan een vrijblijvend consult

Uw voordelen

Ruim 25 jaar kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Onze aanpak kan het beste worden beschreven als no-nonsense met een 100% focus op resultaat. Wat kunt u verwachten?

Korte en effectieve procedures bij B2B incasso en hoge particuliere vorderingen.  
Ruim 25 jaar de hoogste slagingspercentages.
Geen jaarlijkse kosten, geen exclusiviteitbedingen, geen abonnementskosten, geen dossierkosten.
Persoonlijke betrokkenheid en juridisch advies.
Zeer aantrekkelijke No Cure No Pay condities, ook voor betwiste vorderingen.
Zekerheid financiële afwikkeling via de rekening van Stichting Beheer Derdengelden Justice.
Unieke mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering.
Toegang tot Infocenter, een geavanceerd klantenportaal waarmee u 24/7 online toegang heeft tot uw dossier(s).

Uw vordering ter incasso overdragen

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven