Sluit navigatie

Vordering verkopen en direct geld ontvangen

Interesse in het snel verkopen van een vordering aan een incassobureau?

Bij vorderingen voeren wij invorderingsprocedures om gelden te incasseren. Dit doen we al ruim 25 jaar in Nederland en in het buitenland. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Dit betekent dat je in het buitengerechtelijke stadium geen kosten betaalt indien betaling uitblijft. U betaalt bij ons ook geen abonnementskosten of dossierkosten. Lees de voorwaarden op onze site onder 'Tarieven'.

Vordering verkopen aan incassobureau Justice

Binnen een termijn van 14 dagen willen wij u duidelijkheid geven of een debiteur tot betaling overgaat. Bij een volledige betaling van het te vorderen bedrag, ontvangt u niet alleen de hoofdsom, maar ook de rente. Blijft betaling uit, dan zijn er meestal 2 opties:

  1. Wij sluiten het dossier. De kosten komen voor onze rekening.
  2. Wij doen een voorstel voor een gerechtelijke procedure. Wij zijn uniek door procesfinanciering aan te bieden bij vorderingen vanaf € 5.000,00.

Direct vordering verkopen

U heeft een zwaarwegend belang om direct over liquiditeit te kunnen beschikken. Wilt u het resultaat van de incasso of gerechtelijke procedure niet afwachten, dan kun je overwegen een vordering te verkopen. Laat ons uw zaak kosteloos beoordelen. Indien wij de vordering positief beoordelen en wij tot een akkoord komen over het overnamebedrag, dan nemen wij de vordering via een akte van cessie over. Het is ook mogelijk dat wij bemiddelen tussen een private investeerder en een verkopende partij, waarbij de private investeerder eigenaar wordt van uw vordering. In beide gevallen zetten wij voor 100% onze expertise in om de vordering te incasseren. Bij verkoop van een vordering dient u er wel rekening mee te houden dat uw opbrengst meestal veel lager is dan bij een buitengerechtelijke of gerechtelijke procedure.  

Voor- en nadelen van verkoop vordering

Wat zijn belangrijke voor- en nadelen van een buitengerechtelijke/gerechtelijke procedure t.o.v. het verkopen van een vordering?

  • Voordeel: bij een incassoprocedure of gerechtelijke procedure is uw opbrengst meestal aanzienlijk hoger dan bij verkoop van je vordering.
  • Nadelen: bij een incassoprocedure of gerechtelijke procedure ontvangt eerst geld na betaling door uw debiteur op onze derdenrekening. U heeft geen enkele garantie of en zo ja, wanneer de vordering wordt geïncasseerd.

Advies

Interesse om een vordering te verkopen? Als u een vordering verkoopt aan ons of via ons verkoopt, dan is binnen 2 dagen het overeengekomen bedrag op uw rekening bijgeschreven. Wilt eerst uw zaak met ons bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dien uw vordering in

Wil u een aanvraag doen om een vordering aan ons te verkopen, dien dan nu uw vordering in. Bij vragen kunt uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Vordering indienen

Direct vordering indienen

Dien nu uw vordering in. Wij beoordelen kosteloos of we een bod willen doen.

Vordering indienen

Stap 1: Leg uw zaak aan ons voor

Dit is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is het invullen van het elektronisch formulier.
 

Stap 2: Onze beoordeling & conclusie

Na beoordeling van uw vordering(en) zijn er drie mogelijke uitkomsten:

  1. Wij doen u een concreet aanbod.
  2. Wij nemen contact met u op omdat wij nog aanvullende vragen hebben.
  3. Wij doen geen aanbod omdat wij de kans op het succesvol incasseren nagenoeg nihil achten. Wij behouden ons het recht voor dit zonder opgave van redenen te doen. Alle ontvangen documenten zullen wij vernietigen, of op verzoek retourneren.
     

Stap 3: De overeenkomst & uitbetaling

Een overeenkomst wordt opgesteld na een bereikt akkoord over het overnamebedrag. Uiterlijk binnen 2 werkdagen is het overnamebedrag op uw rekening bijgeschreven.
 

Stap 4: U blijft op de hoogte

Wij zijn transparant in de verdere afhandeling. U kunt het verdere proces blijven volgen. U heeft 24/7 realtime inzage in het dossier.

Onze werkwijze in het kort

Werkwijze-Incassobureau-Justice-1.png

Probeer het zelf

Uw vordering wordt niet betaald? Heeft u een vordering op een particulier, vraag dan gratis de voorbeeldbrief Wet Incassokosten (WIK) op.

Lees meer
Werkwijze-Incassobureau-Justice-2.png

Ontvang advies

Wilt u eerst ons advies? Dat kan! Wij geven graag geheel vrijblijvend een kosteloos advies.

Direct advies
Werkwijze-Incassobureau-Justice-3.png

Dien uw vordering in

Dien uw vordering nu in! Wij verrassen ook u graag met hoge incassoscore.

Vordering indienen
Werkwijze-Incassobureau-Justice-4.png

Bekijk onze overboeking

Gefeliciteerd, uw vordering is betaald!

Scroll naar boven