• Incassobureau-Justice-header-gerechtsgebouw.jpg

Gerechtelijke incasso en huurvorderingen

Veel partijen, waaronder de advocatuur, werken op basis van de aan een zaak bestede tijd. De bestede tijd wordt in rekening gebracht per tijdseenheid van zes minuten tegen een uurtarief, gemiddeld tussen € 195,00 en € 225,00, excl. 8% bureaukosten. Dit betekent dat elke handeling (lees: telefonische contacten, verwerken van e-mails, bestuderen stukken, overleg, etc.) met cliënten en eventuele derde partijen, wordt geregistreerd en bij u in rekening wordt gebracht. Dit leidt tot onvoorspelbare kosten.

Wij geven u zekerheid. Ons tarief wordt bepaald door de door ons uit te voeren proceshandelingen. Overige zaken zoals hiervoor vermeld, brengen wij niet in rekening. Daarnaast kennen wij ook een prijsgarantie. Ons honorarium is deels gebaseerd op basis van No Cure No Pay.

Gerechtelijke procedures waarvoor de kantonrechter bevoegd is, behandelen wij voor een vast tarief per proceshandeling, ongeacht de tijd die een handeling met zich meebrengt.

Is er sprake van een huurder en een huurachterstand en/of wilt u dat de achterstand wordt betaald en/of de huurovereenkomst ontbinden, lees dan verder..... het incasseren van huurvorderingen door Justice. Onder huurvorderingen vallen zowel bedrijfsmatige alsook die op particulieren. 

Maak uw keuze: (1) Zaak overdragen (2) Plan vrijblijvend adviesgesprek (3) Offerte aanvragen (4) Contactgegevens.

Onze werkwijze in het kort

Werkwijze-Incassobureau-Justice-1.png

Probeer het zelf

Uw vordering op een natuurlijk persoon wordt niet betaald! Vraag dan gratis de voorbeeldbrief Wet Incassokosten (WIK) op.

Lees meer
Werkwijze-Incassobureau-Justice-2.png

Ontvang advies

Wilt u eerst ons advies? Dat doen we graag geheel vrijblijvend en kosteloos.

Direct advies
Werkwijze-Incassobureau-Justice-3.png

Dien uw vordering in

Dien uw vordering nu in! Wij verrassen u graag met hoge incassoscore.

Vordering indienen
Werkwijze-Incassobureau-Justice-4.png

Bekijk onze overboeking

Gefeliciteerd, uw vordering is betaald!

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven