Onbetaalde factuur van een buitenlandse debiteur?

28-01-2020

Onbetaalde factuur van een buitenlandse debiteur   1

Veel incassobureaus beperken zich tot incassoprocedures in de eigen regio. Bij Incassobureau Justice incasseren en voeren wij gerechtelijke procedures in heel Nederland. Wij willen echter ook bedrijven bijstaan met het incasseren van vorderingen die internationaal opereren. “Wij zijn bekend met de buitenlandse markt, zakenmoraal en wetgeving en werken samen met specialisten in het buitenland”, aldus Albert Meijer, van Incassobureau Justice.

Incasso buitenlandse vordering

Wij hebben een wereldwijd netwerk aan deurwaarders, advocaten, recherchebureaus en andere specialisten. Dit stelt ons in staat buitenlandse vorderingen succesvol te incasseren. “Als het nodig is dan brengen we een onaangekondigd bezoek aan de debiteur.”

Wij hebben onder andere zaken in Europa, China, Indonesië, Filipijnen opgelost. Ook voor buitenlandse klanten die vorderingen hebben in Nederlands lossen we zaken op. “Laatst hebben we voor een bedrijf in China een zaak opgelost waarbij veel geld was gemoeid. We konden het  bedrag snel en volledige incasseren.”

“We hadden een zaak van een klant die een bedrag van enkele tienduizenden euro’s wilde terugvorderen. Zijn debiteur bevond zich echter aan de andere kant van de wereld.”

Heeft u een vraag over onbetaalde facturen?

Onbetaalde factuur van een buitenlandse debiteur   4

Wij geven een 14-dagen garantie

Net als bij een binnenlandse incasso geldt: No cure no pay. Blijkt een vordering niet te incasseren, dan betaalt u ons ook niets. We garanderen hier binnen 14 dagen duidelijkheid over te hebben.

We hadden een zaak van een klant die een bedrag van enkele tienduizenden euro’s wilde terugvorderen. Zijn debiteur bevond zich echter aan de andere kant van de wereld. Hij wilde niet betalen en dacht dat er bij hem niets te halen viel. Na een uitvoerig onderzoek is gebleken dat hij een pensioenuitkering vanuit Nederland genoot. We maakten hem duidelijk dat we hem in het openbaar zouden dagvaarden. Na een gerechtelijke uitspraak zouden we beslag laten leggen op zijn pensioen. Met deze wetenschap is deze debiteur snel over de brug gekomen door alles te betalen”, aldus Albert.  

Meer informatie over incasso buitenlandse vordering? 

U kunt dus goed bij ons terecht voor het vorderen van een buitenlandse incasso. Wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend advies aan. We zijn u graag van dienst. Dankzij onze 25 jaar lange expertise maakt u een goede keuze als u de zaak aan ons uitbesteed.

Heeft u een vraag over onbetaalde facturen?

Dit artikel delen: