Icon Homepage 1

Collecting in The Netherlands

The highest collection scores without court intervention.

Icon Homepage 3

B2B International Debt Collection

Your debt collection partner for claims in Europe, Asia, Oceania, Africa, North America and South America.

Icon Homepage 2

Rental claim

Collection of unpaid rent, termination of lease, eviction of tenant.

Waarom justice 2
  • More than 25 years of debt collection expertise
  • One-stop-shopping: collection specialists, lawyers, lawyers and bailiffs
  • Highest pass rates in the Netherlands
  • Specialization self-employed, large companies, SME, international and private receivables
  • No Cure No Pay also applies to disputed claims
  • 100% payment of the principal + the interest
Icon Homepage 6

Sell ​​your claim

Money directly into your account. Let us assess your claim.

Icon Homepage 5

Enable bailiff

You have also come to the right place for executing a judgment.

Most chosen options:

Meest gekozen 1 Meest gekozen 2 Meest gekozen 3

Internationale incasso

U heeft een buitenlandse klant die uw factu(u)r(en) niet betaalt? Ook meerdere betalingsverzoeken leiden maar niet tot betaling. Dan kan het lastig zijn om uw geld alsnog te incasseren. Hoe dan te handelen bij het incasseren van een buitenlandse vordering? Het is dan verstandig om een incassobureau in Nederland in te schakelen dat over expertise beschikt op het gebied van een internationale incasso. Een incasso internationaal vraagt een andere expertise dan een incasso Nederlands. Men moet hier kennis hebben over de cultuur, taal en wetgeving van het land waar de incasso gedaan moet worden. Een incassobureau moet bekend zijn met de lokale wetgeving en jurisprudentie, maar ook met de lokale markt en zakenmoraal. Een lokale incassospecialist treedt in de lokale taal in contact met uw klant. Ook voor u is het des te prettiger om Advies- en Incassobureau Justice in te schakelen. U kunt gewoon in het Nederlands communiceren met eigen vaste contactpersoon bij Advies- en Incassobureau Justice. Ook voor uw incassozaken in Nederland.

Een incasso internationaal uitvoeren

U wilt een internationaal incasso vorderen voor het vorderen van een vordering in het buitenland, maar maakt zich zorgen hoe dit aan te pakken. Bij Advies- en Incassobureau Justice is ruim 25 jaar kennis en ervaring aanwezig op dit gebied van een buitenlandse incasso. Via een strategische alliantie kunnen wij u bestaan met uw B2B incasso in het buitenland. U kunt met uw internationale incasso bij ons terecht voor Europa, Azië, Oceanië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Een lokale incassospecialist treedt in de lokale taal in contact met uw klant. U kunt zich met alle vragen tot ons wenden en heeft 24/7 online toegang tot ons klantenportaal om de status van uw zaak te volgen. Desgewenst geldt dit ook voor uw Nederlandse debiteuren, zodat u uw gehele portefeuille kunt volgen via één klantenportaal. Daarnaast krijgt u periodiek een schriftelijke update. U heeft als klant zodoende alleen met ons te maken. Wij regelen alle incasso activiteiten in het buitenland, zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken.

Draag uw zaak over

Steps to receive the payment

Wat+te+doen+bij+wanbetaler+defi grtxt

What do I have to do to collect my invoice/receivable?

Meer weten over een internationale incasso?

U wilt een incasso internationaal laten uitvoeren door een ervaren incassobureau dat een hoog slagingspercentage kan voorleggen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met Advies- en Incassobureau Justice. Wij beschikken over een ervaren incassoteam dat precies weet wat er allemaal bij komt kijken om een internationale incasso succesvol uit te voeren. Een lokale incassospecialist in de regio van uw buitenlandse klant treedt in de lokale taal in contact met uw debiteur om tot een snelle en effectieve incasso te komen. In een adviesgesprek nemen we alle mogelijkheden op dit gebied graag eens met u door. U kunt hiervoor online een afspraak inboeken op een tijdstip dat het u schikt. Incassobureau Justice is ook uw partner op het gebied van internationale incasso’s die u alle zorgen uit handen neemt en zorgt voor de beste resultaten.

Neem contact op

Icon Homepage 1

Claim on a private individual?

Receive the sample letter of the Collection Costs Act (WIK) for free by e-mail.

Q a

Receive advice

Submit your case to us. You will receive our response within one working day.

Icon Homepage 5

Submit claim

We like to surprise our clients with high collection scores.

Betaling+ontvangen

Receive your money

Your claim has been paid. We were happy to be of service to you!