Icon Homepage 1

Collecting in The Netherlands

The highest collection scores without court intervention.

Icon Homepage 3

B2B International Debt Collection

Your debt collection partner for claims in Europe, Asia, Oceania, Africa, North America and South America.

Icon Homepage 2

Rental claim

Collection of unpaid rent, termination of lease, eviction of tenant.

Waarom justice 2
  • More than 25 years of debt collection expertise
  • One-stop-shopping: collection specialists, lawyers, lawyers and bailiffs
  • Highest pass rates in the Netherlands
  • Specialization self-employed, large companies, SME, international and private receivables
  • No Cure No Pay also applies to disputed claims
  • 100% payment of the principal + the interest
Icon Homepage 6

Sell ​​your claim

Money directly into your account. Let us assess your claim.

Icon Homepage 5

Enable bailiff

You have also come to the right place for executing a judgment.

Most chosen options:

Meest gekozen 1 Meest gekozen 2 Meest gekozen 3

Huurvordering

Heeft u te maken met een huurder die de huur niet en/of niet tijdig betaalt? Dit is een vervelend probleem waar vele verhuurders wel eens mee te maken krijgen. Dit knaagt des te meer, omdat verhuurders vaak wel doorlopende betalingsverplichtingen hebben aan een financiele instelling die gewoon doorloopt. Het is dan belangrijk om hier zo snel mogelijk bij op te treden. U stuurt uiteraard een herinnering aan een zakelijke huurder en een WIK-brief aan een particuliere huurder. Maar als er dan nog steeds niet betaald wordt, dan is het zaak om een gespecialiseerd incassobureau als Justice in te schakelen. Advies- en Incassobureau Justice gaat graag direct met uw huurvordering aan de slag. We hebben ruim 25 jaar ervaring met het incasseren van openstaande huurvorderingen en zetten deze ervaring graag ook in voor uw bedrijf of als u een particuliere verhuurder bent. Of dit nu het incasseren voor achterstanden zijn, de uitzetting via een kort geding of bodemprocedure via de rechtbank waarbij we de procedure starten met het uitbrengen van een dagvaarding voor betaling van de achterstand, nog te vervallen huurtermijnen, ontbinding van de huurovereenkomst en uitzetting.

Aan het werk met huurvorderingen

Het is verstandig om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met huurvorderingen. Als de huur niet wordt betaald, blijkt er veelal sprake te zijn van een bredere schuldproblematiek. Indien u langer wacht, ligt het voor de hand dat ook een volgende huurtermijn niet wordt betaald en dat de schuld in een rap tempo oploopt. De huurder komt steeds meer in de problemen en het is daarbij de vraag of een huurder lopende termijnen kan betalen en of de achterstand kan worden ingelopen. Wij staan u graag bij met advies om te bezien hoe we dit in uw belang zo snel mogelijk kunnen oplossen. We nemen graag de mogelijkheden op dit gebied met u door in een vrijblijvend adviesgesprek. Bel ons op of boek een telefonisch consult via onze website. We bespreken graag de verdere stappen bij het afhandelen van uw huurvordering.

Draag uw zaak over

Steps to receive the payment

Wat+te+doen+bij+wanbetaler+defi grtxt

What do I have to do to collect my invoice/receivable?

Wilt u een huurvordering uitbesteden?

Bij Advies- en Incassobureau Justice krijgt u een prijsgarantie voor de gehele procedure bij de afhandeling van uw huurvordering. Veel partijen, waaronder de advocatuur, werken op basis van de aan een zaak bestede tijd. De bestede tijd wordt in rekening gebracht per tijdseenheid van zes minuten tegen een uurtarief, gemiddeld tussen € 195,00 en € 225,00, excl. 8% bureaukosten. Dit leidt tot onvoorspelbare hoge kosten. Wij geven u zekerheid. Wij voeren de procedure bij een huurvordering niet op uurbasis, maar aan de hand van een tarief dat we vooraf aan u doorgeven. Zo weet u al van tevoren precies wat de maximale kosten zijn. Indien u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op om u te laten informeren. Wij verwijzen u ook graag naar de uitgebreide informatie over huurvorderingen op onze website.

Neem contact op

Icon Homepage 1

Claim on a private individual?

Receive the sample letter of the Collection Costs Act (WIK) for free by e-mail.

Q a

Receive advice

Submit your case to us. You will receive our response within one working day.

Icon Homepage 5

Submit claim

We like to surprise our clients with high collection scores.

Betaling+ontvangen

Receive your money

Your claim has been paid. We were happy to be of service to you!