Icon Homepage 1

Collecting in The Netherlands

The highest collection scores without court intervention.

Icon Homepage 3

B2B International Debt Collection

Your debt collection partner for claims in Europe, Asia, Oceania, Africa, North America and South America.

Icon Homepage 2

Rental claim

Collection of unpaid rent, termination of lease, eviction of tenant.

Waarom justice 2
  • More than 25 years of debt collection expertise
  • One-stop-shopping: collection specialists, lawyers, lawyers and bailiffs
  • Highest pass rates in the Netherlands
  • Specialization self-employed, large companies, SME, international and private receivables
  • No Cure No Pay also applies to disputed claims
  • 100% payment of the principal + the interest
Icon Homepage 6

Sell ​​your claim

Money directly into your account. Let us assess your claim.

Icon Homepage 5

Enable bailiff

You have also come to the right place for executing a judgment.

Most chosen options:

Meest gekozen 1 Meest gekozen 2 Meest gekozen 3

Incassoprocedure

Heeft u met uw bedrijf te maken met debiteuren die niet tot betaling overgaan? Helaas heeft iedere ondernemer hier wel eens mee te maken. Een onbetaalde rekening is buitengewoon vervelend. Want hoe zorgt u ervoor dat de factuur alsnog betaald wordt? De liquiditeit van uw bedrijf komt in gevaar als er rekeningen niet betaald worden. Draag uw zaak over op basis van No Cure No Pay en laat Advies- en Incassobureau Justice een incassoprocedure uitvoeren. U loopt geen risico, omdat u ons geen incassokosten verschuldigd bent als wij onverhoopt niet kunnen incasseren. Meestal hebben wij wel succes en zorgen ervoor dat binnen 14 dagen alsnog tot betaling wordt overgegaan, of dat er sluitende betaalafspraken worden gemaakt. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, omdat uw debiteur die niet meewerkt aan een snelle afhandeling dan volgen andere stappen, zoals conservatoir beslag, faillissementsaanvraag en verdere gerechtelijke stappen waarin uw debiteur wordt gedagvaard

Met Advies- en Incassobureau Justice een incassoprocedure starten

Ons bureau heeft ruim 25 jaar ervaring met het incasseren van openstaande vorderingen. Dit doen we bij voorkeur op een minnelijke wijze via een buitengerechtelijke procedure. We hebben hiervoor onze eigen succesvolle methodiek ontwikkeld waar een professioneel incassoteam dagelijks mee bezig.

Zo hoeft u geen angst hebben voor onverwachte kosten. Wij werken niet op basis van het aan uw zaak besteedde aantal uren. Wij hanteren vaste tarieven waarbij er te allen tijde naar wordt gestreefd de kosten te verhalen op een debiteur. Wilt u dit verder toegelicht hebben, of direct ons incassobureau inschakelen als ZZP ondernemer? Neem dan direct contact met ons op. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek spreken leggen wij onze werkwijze graag uit. Indien gewenst spreken wij direct uw openstaande incasso door en beoordelen uw vordering op (1) de juridische haalbaarheid, (2) eventuele procesrisico’s en (3) de financiële positie van uw debiteur.

Wilt u hierbij in het geheel geen financieel risico lopen? Dan kunt u kiezen voor procesfinanciering. Procesfinanciering is bij ons al mogelijk bij vorderingen/claims vanaf € 5.000,00. Ondernemers in het MKB boeken vorderingen af, omdat wordt opgezien tegen alle kosten die een gerechtelijke procedure met zich meebrengt. Wij nemen ook deze business-to-business (B2B) vorderingen in behandeling! Het risico dat er niets wordt betaald, komt volledig voor onze rekening. Wij betalen het griffierecht, deurwaarderskosten en nemen de juridische kosten voor onze rekening. Pas bij succes (lees: betaling) hebben wij recht op een vergoeding.

We vertellen u hier graag meer over, aarzel niet om contact met ons op te nemen of boek een gratis consultgesprek

Draag uw zaak over

Steps to receive the payment

Wat+te+doen+bij+wanbetaler+defi grtxt

What do I have to do to collect my invoice/receivable?

Een procedure tot incasso opstarten

Advies- en Incassobureau Justice is een incassobureau met een geheel eigen ontwikkelde methodiek die leidt tot de hoogste incassoscores. Zo kunt u het verloop van uw vordering eenvoudig volgen via ons online klantenportaal. Voor vragen en/of overleg staan we altijd klaar, ook buiten reguliere kantooruren. Ons motto zit onze bedrijfsnaam. Wij gaan voor gerechtigheid, omdat u recht heeft op betaling van uw onbetaalde factu(u)r(en). Wij zorgen ervoor dat dit op correcte wijze plaatsvindt.

Neem contact op

Icon Homepage 1

Claim on a private individual?

Receive the sample letter of the Collection Costs Act (WIK) for free by e-mail.

Q a

Receive advice

Submit your case to us. You will receive our response within one working day.

Icon Homepage 5

Submit claim

We like to surprise our clients with high collection scores.

Betaling+ontvangen

Receive your money

Your claim has been paid. We were happy to be of service to you!