• Incassobureau-Justice-header-skyline.jpg

Overige voorbeelden van voorkomende zaken

Gerechtelijke incasso

Uw vordering heeft prioriteit en wordt niet betwist
Justice hanteert een korte en strakke procedure om zo snel mogelijk tot een succesvol resultaat te komen. Is er werkelijk geen tijd te verliezen? Dan nemen wij direct passende maatregelen om uw verhaalsmogelijkheden veilig te stellen, zo kan bijvoorbeeld conservatoir beslag worden gelegd. Hiermee wordt uw vordering door de rechtbank ‘bevroren’ bij uw cliënt zodat u zekerheid heeft dat gelden niet aan uw debiteur overgemaakt worden.

Wat te doen met lage bedragen?
Achter kleine vorderingen aangaan kan een dilemma zijn, wegen de kosten wel tegen de baten op? Justice biedt hiervoor een zeer gerichte aanpak die het aantrekkelijk maakt te vorderen. Steeds meer organisaties kiezen voor deze aanpak, om ook voor kleinere bedragen eerlijk beloond te worden en de afnemer te laten weten dat ook kleine facturen gewoon betaald moeten worden.

De faillisementsaanvraag
Het aanvragen van een faillisement kan een krachtig middel zijn om wanbetalers tot betaling te dwingen. Hierbij moet zorgvuldig opgetreden worden. Per situatie bepalen wij samen met u de juiste strategie en leggen we uiteraard een kosten/batenanalyse aan u voor.

terug naar gerechtelijke incasso

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven