• Incassobureau-Justice-header-skyline.jpg

Uw vordering overdragen

(Opdrachtgevers die bij ons al geregistreerd zijn, hoeven dit formulier niet opnieuw in te vullen. Nieuwe dossiers kunnen direct per e-mail worden ingediend)

Bent u een nieuwe opdrachtgever en wilt u uw vordering ter incasso overdragen op een debiteur die ingeschreven is in de Kamer van Koophandel of in Nederland woont? Hiervoor zijn slechts 2 stappen nodig:

Stap 1: vul minimaal de verplichte* velden in op dit formulier. Binnen 1 minuut bent u geregistreerd. Stap 2: U kunt er ook voor kiezen om alle relevante gegevens m.b.t. uw dossier te mailen mailen naar klantenservice@justice.nl. Wij hanteren zeer aantrekkelijke No Cure No Pay voorwaarden. Binnen ons concept geldt dit ook voor betwiste vorderingen. Voor zover dit beschikbaar is, vragen we bij elke B2B incasso een kredietrapport op. Elke incasso-opdracht is voor ons maatwerk. Alle beschikbare informatie bepaalt mede onze verdere aanpak. Let u er op dat u na het invullen van dit formulier automatisch een e-mail van ons ontvangt. Ontvangt u geen e-mail, dan zijn naar verwachting niet alle verplichte velden ingevuld.

Uw gegevens
Uw vordering
€ 

  

(Indien van toepassing)
Indien er geen sprake is van een schriftelijke overeenkomst, aanvullende informatie die ons in staat stelt te bepalen hoe uw vordering tot stand is gekomen.
Zoals bijvoorbeeld facturen, e-mail berichten en eventuele andere correspondentie

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven