• Incassobureau-Justice-header-skyline.jpg

Over Incasso Rotterdam

Wij denken mee bij het oplossen van problemen en conflicten. Wij gaan verder dan alleen het geven van een advies. Onze specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor het incasseren van vorderingen. Sinds 1989 zijn wij gespecialiseerd in buitengerechtelijke en gerechtelijke incasso van niet betaalde facturen en andere vorderingen. U kunt bij Justice incasso Rotterdam terecht voor vorderingen in binnen- en buitenland. Wij verzorgen vorderingen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Maastricht en omgeving.

Incasso Rotterdam
Elke vordering, dus ook een betwiste vordering wordt buitengerechtelijk afgehandeld op No cure No pay basis. Ziet u op tegen het kostenrisico van een gerechtelijke procedure? Bij ons kunt u ook terecht voor procesfinanciering. Bij 100% procesfinanciering nermen wij alle kosten voor onze rekening. Voor meer informatie, klik dan hier.

Vordering uitbesteden incasso Rotterdam
Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende dienstverlening in incasso zaken. Op basis van deze heldere visie zijn wij, incasso Rotterdam, voor meer dan 2000 opdrachtgevers de voorkeurspartner om financiële vorderingen aan uit te besteden. Uiteraard voegen wij u daar graag aan toe. Als u besluit zaken aan Justice uit te besteden, krijgt u niet te maken met abonnementen en/of vaste bureau- of dossierkosten.  Een vrijblijvend advies brengen wij niet in rekening!

Gratis registratie
Registreer nu gratis
bij Justice incasso Rotterdam en laat ons uw vorderingen incasseren. Na registratie bent u niet door exclusiviteit of andere verplichtingen aan ons gebonden. Wij zien u na de eerste zaak simpelweg graag terug op basis van behaalde resultaten.

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven