Wij zijn Justice

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam incasseren wij ruim 25 jaar vorderingen in binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) in combinatie met persoonlijk advies voorziet in optimale communicatie. Wij ondersteunen organisaties met flexibele credit management oplossingen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, het overnemen van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bodemprocedures, conservatoire beslaglegging, direct een faillissementsaanvraag t/m het doen opleggen van executiemaatregelen. In bijzondere gevallen maken we gebruik van een detectivebureau. Elke opdracht is voor ons maatwerk. Wilt u op basis van No Cure No Pay uw vordering ter incasso overdragen, dan bent u binnen 1 minuut geregisteerd. Per zaak bepalen wij de aanpak met de hoogste kans op succes. Wilt u eerst een kosteloos advies over uw vordering, neem dan contact met ons op. 

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor ZZP'ers, het MKB, het grootbedrijf, multinationals alsook particulieren de voorkeurspartner om financiële vorderingen aan uit te besteden. Wij staan ook u graag bij met uw incassozaak in binnen-en buitenland. Door de huidige onzekere economische vooruitzichten laten vooral eenmansbedrijven en het MKB vorderingen liggen. Juist voor deze ondernemers bieden wij een uniek product aan 'Justice Procesfinanciering'. U krijgt hiermee uw recht bij de rechtbank zonder zelf te investeren.

INCASSO NEDERLAND - GERECHTELIJKE PROCEDURE - INCASSO BUITENLAND - HUURVORDERINGEN - VORDERING VERKOPEN - PROCESFINANCIERING - DEURWAARDER INSCHAKELEN

Bedrijfshistorie

Sinds 1989 incasseren wij voor klanten de meest uiteenlopende financiële vorderingen. Veelal betreffende dit betwiste gecompliceerde zaken. In het pre-internettijdperk werkten wij vooral waar onze ‘roots’ liggen. De Groot-Rotterdamse regio maakte gebruik van onze incasso diensten. Door de jaren heen heeft zich dit uitgebreid tot een divers cliëntenbestand uit binnen- en buitenland uit nagenoeg alle bedrijfstakken. Ook particulieren en overheidsinstanties vinden ons al ruim 25 jaar een betrouwbare en transparante financiële partner.

Ons kantoor is ondergebracht in De Van Nelle Fabriek, een uniek en bijzonder industrieel monument in Rotterdam. Inmiddels hebben wij een uitgebreid internationaal partnernetwerk, zodat wij ook internationale vorderingen kunnen incasseren. Hiermee is Justice voor ZZP'ers, Mkb’ers, multinationals maar ook voor particulieren een ervaren 'one-stop-shop' voor alle incasso vorderingen in binnen- en buitenland.

Meteen advies? Plan vandaag een afspraak

Uw voordelen

Ruim 25 jaar kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Onze aanpak kan het beste worden beschreven als no-nonsense met een 100% focus op resultaat. Wat kunt u verwachten?

Korte en effectieve procedures bij B2B incasso en hoge particuliere vorderingen.  
Ruim 25 jaar de hoogste slagingspercentages.
Geen jaarlijkse kosten, geen exclusiviteitbedingen, geen abonnementskosten, geen dossierkosten.
Persoonlijke betrokkenheid en juridisch advies.
Zeer aantrekkelijke No Cure No Pay condities, ook voor betwiste vorderingen.
Zekerheid financiële afwikkeling via de rekening van Stichting Beheer Derdengelden Justice.
Unieke mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering.
Toegang tot Infocenter, een geavanceerd klantenportaal waarmee u 24/7 online toegang heeft tot uw dossier(s).

Draag uw vordering over voor een snel resultaat

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven