Wij zijn Justice

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij hét landelijk opererende incassobureau. Ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) maakt hier onderdeel van uit. Wij ondersteunen organisaties met flexibele credit management oplossingen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, het overnemen van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bodemprocedures, conservatoire beslaglegging, direct een faillissementsaanvraag t/m het doen opleggen van executiemaatregelen. Elke opdracht is voor ons maatwerk. Per zaak bepalen wij de aanpak met de hoogste kans op succes. Wilt u een kosteloos advies over uw vordering, neem dan contact met ons op. 

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor ZZP'ers, het MKB, het grootbedrijf, multinationals alsook particulieren de voorkeurspartner om financiële vorderingen aan uit te besteden. Wij staan ook u graag bij met uw incassozaak in binnen-en buitenland. Door de huidige onzekere economische vooruitzichten laten vooral eenmansbedrijven en het MKB vorderingen liggen. Juist voor deze ondernemers hebben wij een unieke oplossing. Lees verder over Justice Procesfinanciering.

INCASSO NEDERLAND - GERECHTELIJKE PROCEDURE - INCASSO BUITENLAND - HUURVORDERINGEN - VORDERING VERKOPEN - PROCESFINANCIERING - DEURWAARDER INSCHAKELEN

Bedrijfshistorie

Sinds 1989 helpen wij onze klanten door financiële vorderingen succesvol te incasseren. In het pre-internettijdperk werkten wij vooral waar onze ‘roots’ liggen. De Groot-Rotterdamse regio maakte gebruik van onze incasso diensten. Door de jaren heen heeft zich dit uitgebreid tot een divers cliëntenbestand uit binnen- en buitenland uit nagenoeg alle bedrijfstakken. Ook particulieren en overheidsinstanties vinden ons al ruim 25 jaar een betrouwbare en transparante financiële partner.

Ons kantoor is ondergebracht in De Van Nelle Fabriek, een uniek en bijzonder industrieel monument in Rotterdam. Inmiddels hebben wij een uitgebreid internationaal partnernetwerk, zodat wij ook internationale vorderingen kunnen incasseren. Hiermee is Justice voor ZZP'ers, Mkb’ers, multinationals maar ook voor particulieren een ervaren 'one-stop-shop' voor alle incasso vorderingen in binnen- en buitenland.

Meteen advies? Plan vandaag een afspraak

Uw voordelen

Ruim 25 jaar kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Onze aanpak kan het beste worden beschreven als no-nonsense met een 100% focus op resultaat. Wat kunt u verwachten?

Korte en effectieve procedures bij B2B incasso en hoge particuliere vorderingen.  
Ruim 25 jaar de hoogste slagingspercentages.
Geen jaarlijkse kosten, geen exclusiviteitbedingen, geen abonnementskosten, geen dossierkosten, maar wel zeer aantrekkelijke No Cure No Pay voorwaarden. 
Persoonlijke betrokkenheid en juridisch advies.
No Cure No Pay condities gelden ook voor betwiste vorderingen. De meeste andere partijen zoals incasso advocaten mogen betwiste vorderingen vanuit de Orde van Advocaten niet behandelen op basis van No Cure No Pay. Laat u hierover informeren.
Zekerheid financiële afwikkeling via de rekening van Stichting Beheer Derdengelden Justice.
Unieke mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering. Lees verder...
Toegang tot Infocenter, ons klantenportaal waarmee u 24/7 online toegang heeft tot uw dossier(s).

Bekijk al uw voordelen

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven