• Incassobureau-Justice-header-skyline.jpg

Incasseren van lage vorderingen

Speciaal voor lage vorderingen heeft Justice een korte, krachtige en vooral succesvolle buitengerechtelijke incassoprocedure ontwikkeld. Deze specialisatie heeft een bijzondere betekenis voor Justice, omdat wij hier in 1989 ons eerste bestaansrecht aan ontleenden.

Alle kennis die wij sinds deze start op hebben gedaan, is vastgelegd in onze ‘knowledge-base’. Een flexibele IT-infrastructuur stelt ons in staat om dit te vertalen naar de meest effectieve invorderingsprocedure zonder tussenkomst van de rechter.

Uw debiteur kan, mede op uw aangeven en de inhoud van de vordering, op tal van manieren gesommeerd en gemaand worden tot betalen over te gaan. Schriftelijk, per e-mail, telefonisch, zelfs per sms en op zaterdag en in de avonden. Zijn er bindende betalingsregelingen afgesproken? Dan herinneren wij uw debiteur hier regelmatig aan.

Wij streven er altijd naar om lage vorderingen buitengerechtelijk af te handelen. Ons incassobeleid is er voor deze vorderingen dan ook op gericht uw debiteur meerdere gelegenheden te bieden om de schuld te voldoen. Een uniek onderdeel van onze dienstverlening is dat wij, als al deze inspanningen onverhoopt toch geen succes hebben, uw debiteur ook bij zeer lage vorderingen kunnen dagvaarden.

Wij geven u als opdrachtgever financiële zekerheid om tegen een vooraf vastgesteld en laag tarief de gehele gerechtelijke procedure uit te voeren. Ook als het om kleine vorderingen gaat, zullen wanbetalers zo vaker een dagvaarding kunnen ontvangen.

U  plukt hierbij de vruchten van:

  • De zekerheid van een korte, krachtige en succesvolle procedure.
  • Lage tarieven.
  • Een direct aanspreekpunt met een deskundig en ervaren medewerker.
  • Een transparante werkwijze.
  • 24/7 dagen toegang tot uw beveiligde gegevens.
  • Een gerechtelijke procedure tegen een vaste lage prijs.

Wat houdt u tegen om ook uw lage vorderingen door Justice te laten incasseren? Registreer nu gratis!

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven