• Incassobureau-Justice-header-skyline.jpg

Incassodiensten

De betaalmoraal verslechterd. Veel facturen worden helemaal niet betaald of eerst ruimschoots na het verstrijken van betaaltermijn. 

Elk bedrijf dat op rekening levert, heeft te maken met debiteuren die rekeningen niet betalen. Wellicht tegen beter weten in en met uw commerciële relatie en vervolgopdrachten in het achterhoofd, wacht u maar af tot er misschien eens betaald wordt. Ondertussen lijdt uw kaspositie hieronder, want uw rekeningen moeten ook betaald worden.

Incassobureau Justice biedt een gebalanceerde aanpak in het betaald krijgen van vorderingen. Wat is het juiste moment om te vorderen? Doet u er verstandig aan zelf nog aan te dringen op betaling, of is het verstandiger een streep te trekken en uit te besteden? Wij hebben ruim 25 jaar ervaring bij het maken van in deze afwegingen. U bent bij ons dus aan een goed en vertrouwd adres. Veel relaties vragen ons of, en zo ja hoe snel wij een vordering incasseren. Dit kunnen wij pas beoordelen als wij beschikken over alle stukken alsook bekend zijn met alle feiten en omstandigheden. Indien er sprake is van een onbetwiste vordering en een debiteur voldoende verhaalsmogelijkheden biedt, dan is de kans op een succesvolle afhandeling nagenoeg 100%.

Als één van de eerste partijen in Nederland, zijn wij als incassobureau in Rotterdam gestart met werken op basis van No cure No pay. Binnen dit concept incasseren wij nog steeds graag uw vordering(en) in binnen- en buitenland. Meer dan 25 jaar ervaring in ons vak zorgt ervoor dat wij met een no-nonsense en een daadkrachtige aanpak voor u aan het werk gaan. Uw klantrelatie die ook na de incasso vaak nog voort moet duren houden wij goed in het oog. Draagt het bij als wij uw klant bezoeken? Dan doen wij dit, ook in het buitenland.

Wilt u direct een vrijblijvend advies ontvangen voor een lopende vordering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u nu of later een vordering ter incasso aan Justice overdragen? Registreer dan kosteloos op onze website, op onze homepage link vindt u onder stap 3 aanvullende informatie over de door ons te nemen stappen.

Wilt u uw vordering eerst met één van onze specialisten bespreken? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen via 010-4148755. U kunt ook ons afspraakformulier invullen, wij nemen dan vaak nog dezelfde dag contact met u op.

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven