Sluit navigatie

Incassodiensten

De betaalmoraal is er in de afgelopen jaren niet beter op geworden. Veel facturen worden pas betaald na het verstrijken van de overeengekomen betaaltermijn. Bedrijven, instellingen en particulieren zien steeds meer vorderingen die te laat of helemaal niet worden betaald.

Mede gevoed door een minder gunstig economisch klimaat krijgt u mogelijk steeds meer te maken met slecht of niet betalende klanten. Tegen beter weten in en met uw commerciële relatie en vervolgopdrachten in het achterhoofd, wacht u maar af tot er misschien eens betaald wordt. Ondertussen lijdt uw kaspositie hieronder, want uw rekeningen moeten ook betaald worden.

Incassobureau Justice biedt u een gebalanceerde aanpak in het betaald krijgen van vorderingen. Wat is het juiste moment om te vorderen? Wanneer wacht u te lang of te kort? Doet u er slim aan zelf nog even aan te dringen, of is het verstandiger een streep te trekken en uit te besteden? Justice biedt u ruim 20 jaar ervaring in deze afwegingen, u bent bij ons dus aan een goed en vertrouwd adres. Veel relaties vragen ons of, en zo ja hoe snel wij een vordering incasseren. Dit kunnen wij pas beoordelen als wij beschikken over alle stukken alsook bekend zijn met alle feiten en omstandigheden. Indien er sprake is van een onbetwiste vordering en een debiteur voldoende verhaalsmogelijkheden biedt, dan is de kans op een succesvolle afhandeling nagenoeg 100%.

Als één van de eerste partijen in Nederland, zijn wij als incassobureau in Rotterdam gestart met werken op basis van No cure No pay. Binnen dit concept incasseren wij nog steeds graag uw vordering(en) in binnen- en buitenland. Meer dan 20 jaar ervaring in ons vak zorgt ervoor dat wij met een no-nonsense en een daadkrachtige aanpak voor u aan het werk gaan. Uw klantrelatie die ook na de incasso vaak nog voort moet duren houden wij goed in het oog. Draagt het bij als wij uw klant bezoeken? Dan doen wij dit, ook in het buitenland.

Wilt u direct een vrijblijvend advies ontvangen voor een lopende vordering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 
Wilt u nu of later een vordering ter incasso aan Justice overdragen? Registreer dan kosteloos op onze website, op onze homepage link vindt u onder stap 3 aanvullende informatie over de door ons te nemen stappen.

Wilt u uw vordering eerst met één van onze specialisten bespreken? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen via 010-4148755. U kunt ook ons afspraakformulier invullen, wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Scroll naar boven