Sluit navigatie

Incasso buitenland

Een incasso vorderen in het buitenland vraagt om uitgebreide kennis. Voor incasso buitenland heb je te maken met een andere cultuur, een andere taal en de wetgeving zit ook anders in elkaar. Om succesvol te zijn, moet een incassobureau voor incasso buitenland niet alleen bekend zijn met de lokale wetgeving, maar ook de lokale markt en zakenmoraal.

Incasso buitenland
Justice heeft ruim 25 jaar ervaring met het incasseren van buitenlandse vorderingen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van advocaten, deurwaarders en specialisten die zorgen voor een optimaal resultaat. Geschillen die een betaling in de weg hebben gestaan, proberen wij voor je op te lossen. Indien nodig bezoeken wij een debiteur. In voorkomende gevallen schakelen wij een recherchebureau in.

Voordelen incasso buitenland
Hier volgen de voordelen van het inschakelen van incassobureau Justice bij het incasseren van uw buitenlandse vordering.

  • Lokale juristen in het land waar een debiteur gevestigd is.
  • Ruim 25 jaar ervaring.
  • Contacten en afhandeling via Justice.
  • Alle faciliteiten voor een geslaagde incasso.

Neem contact op
Voor incasso buitenland ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt met vertrouwen de incasso buitenland vordering overdragen aan Justice. Wil je verder lezen, klik op Justice werkwijze en tarieven 2017. Hoe complex een zaak ook lijkt, wij zijn je graag van dienst met een vrijblijvend advies. Bel ons op 010 - 41 48 755 of stel je vraag via ons contactformulier.

Onze werkwijze in het kort

Werkwijze-Incassobureau-Justice-1.png

Probeer het zelf

Je vordering wordt niet betaald? Voordat je een openstaande vordering indient kun je gratis de voorbeeldbrief Wet Incassokosten (WIK) opvragen.

Lees meer
Werkwijze-Incassobureau-Justice-2.png

Ontvang advies

Wilt je eerst ons advies? Dat kan! Neem contact met ons op en wij geven een kosteloos advies.

Direct advies
Werkwijze-Incassobureau-Justice-3.png

Dien uw vordering in

Dien je vordering nu in! Wij verrassen onze relaties met hoge incassoscores.

Vordering indienen
Werkwijze-Incassobureau-Justice-4.png

Bekijk onze overboeking

Gefeliciteerd, je vordering is betaald!

Scroll naar boven