Sluit navigatie

Diensten van Incassobureau Justice

incassobureau Rotterdam diensten

Buitengerechtelijke incasso

Onder een buitengerechtelijke incassoprocedure vallen onze werkzaamheden die erop gericht zijn een vordering zonder tussenkomst van de rechter te incasseren. De incassokosten komen voor rekening van een debiteur. Laat je hierover door ons informeren.

Meer informatie
incassobureau rotterdam inschakelen

Gerechtelijke incasso en huurvorderingen

Bij gerechtelijke incasso leggen wij je zaak voor aan de bevoegde rechter. Wij starten de procedure begint met het opstellen van een dagvaarding. Uiteindelijk leidt dit proces tot een vonnis.

Meer informatie
snel vordering verkopen incassobureau rotterdam

Vordering verkopen

Je wilt direct over liquiditeit beschikken? Leg je zaak aan ons voor en laat ons beoordelen of wij je vordering willen kopen.

Meer informatie
Diensten-Incasso-buitenland-V2.png

Incasso buitenland

Een vordering incasseren in het buitenland vraagt om uitgebreide kennis. Wij beschikken over de juiste kennis en een uitgebreid internationaal netwerk van advocaten, deurwaarders en specialisten. Voor het incasseren van een vordering in het buitenland ben je bij Justice aan het juiste adres.

Meer informatie
Diensten-Procesfinanciering.png

Procesfinanciering

In zaken waarbij sprake is van het innen van vorderingen met een substantieel belang, kan je opzien tegen hoge juridische en eventuele executiekosten. Bij procesfinanciering nemen wij het gehele proces en financiële risico over dat gemoeid is met een gerechtelijke procedure.

Meer informatie
Diensten-Deurwaarder-inschakelen.png

Deurwaarder inschakelen

Wil je een deurwaarder inschakelen? Lees hier meer over de werkwijze van een deurwaarder. Incassobureau Justice heeft meer dan 25 jaar ervaring. Ook voor het executeren van een vonnis ben je bij Justice aan het juiste adres.

Meer informatie
Scroll naar boven